Misschien voelt u zich neerslachtig, of bent u onrustig en gespannen, of heeft u last van angst en paniek, of u raakt van streek van ongewenste gedachten, gevoelens, beelden of herinneringen, of u bent snel geirriteerd. Misschien ziet u geen toekomst meer, of bent u teleurgesteld en heeft u niet bereikt wat u wilde bereiken. Misschien voelt u zich vernederd en beschaamd. Misschien bent u moe en opgebrand. Misschien wanhopig en ongelukkig. En komt u op eigen kracht of met hulp van uw naasten er niet uit.

Samenwerking met de PPV biedt uitkomst. De PPV beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in het werken met mensen die op een of andere wijze ten gevolge van psychische problemen zijn vastgelopen in hun leven. Het kan hierbij gaan om:

- overspannenheid
- burnout
- relationele problemen
- seksuele problemen
- depressies
- angsten
- obsessief-compulsieve klachten
- verslavingsproblematiek
- eetstoornissen
- de gevolgen van jeugdtrauma's
- zingevingsvraagstukken
- chronische ziekte, etc.
 
De PPV beschikt over zeer ruime ervaring, waar u tesamen met de kennis die de PPV in huis heeft, uw voordeel mee kunt doen. Geef uzelf een kans op een geestelijk gezonder leven. De PPV draagt daar graag aan bij!

Als u niet bent vastgelopen in uw leven, maar wel graag de kwaliteit van uw leven wilt verbeteren, bent u in de PPV ook op het juiste adres. Voor meer informatie, klik hier.
De PPV beschikt over zeer ruime ervaring waar u, tesamen met de kennis die de PPV in huis heeft, uw voordeel mee kunt doen. Geef uzelf een kans op een geestelijk gezonder leven. De PPV draagt daar graag aan bij.

                                 
Copyright 2010 Psychologische Praktijk Veendam | Alle rechten voorbehouden. | Webdesign: Margreet Slager

Home      Voor wie?      Door wie?      Tarief      Contact      Links

Voor wie?
Samenwerking met de PPV geeft meer